Vakantiehuizen

Maziéras is vakantieparadijsje met vijf ruime vakantiehuizen dat aansluit op een kindvriendelijke binnenplaats, een stoere speelschuur en een omheind zwembad.

L’ Olive – 2 persoons

L’ Olive is een knus vakantiehuisje voor 2 personen. De woonkamer gaat naadloos over in de keuken. Vanuit  de keuken loop je direct je privé-tuin in met prachtig uitzicht, s’avonds genieten van de zonsondergang. Op de eerste verdieping (mezzanine) staat een heerlijk tweepersoons bed het is geen grote ruimte maar wel knus.

Le Marronnier – 5 persoons

Le Marronnier is een sfeervol vakantiehuis voor 4 / 5 personen. De woonkamer, met gezellige houtkachel gaat naadloos over in de keuken met openslaande deuren naar het terras. Op de begane grond is één ruime slaapkamer, een badkamer en een mezzanine. Vanuit de keuken loop je direct het overkapte privé-terras op met een tuin-set en 2 ligstoelen. Het terras heeft uitzicht over de weiden en bossen en grenst aan een groot grasveld.

noix-square

Le Noix – 5 persoons

Le Noix is een sfeervol vakantiehuis voor 4 / 5 personen. De woonkamer, met gezellige houtkachel gaat naadloos over in de keuken met openslaande deuren naar het terras. Op de begane grond is één ruime slaapkamer, een badkamer en een mezzanine. Vanuit de keuken loop je direct het overkapte privé-terras op met een tuin-set, 2 ligstoelen en een hangmat. Het terras heeft uitzicht over de weiden en bossen en grenst aan een groot grasveld.

Le Bouleau – 6 persoons

Le Bouleau is een ruim ‘vrijstaand’ vakantiehuis voor 6 personen. Dit huis heeft een sfeervolle woonkamer met een houtkachel, een grote gezellige woonkeuken met openslaande deuren naar het overkapte terras en 3 slaapkamers. Het uitzicht vanaf het terras, over de bossen waar je in de avond de zon kan zien ondergaan, is echt genieten.

sapin-square

Le Sapin – 8 persoons

Le Sapin is een groot ‘vrijstaand’ vakantiehuis voor 8 personen. Dit huis heeft een sfeervolle woonkamer met een houtkachel (lifthaard), een grote gezellige woonkeuken met toegang tot het grote privé terras en 4 slaapkamers met elke een eigen wastafel. De badkamer is op de begane vloer. Het grote terras met grasveld kijkt uit op de bossen, in de ochtend komt hier de zon op. Een terras met veel privacy……..dat is echt genieten.