Albert en Jacqueline

Droomplek

Na vier seizoenen mogen wij met trots zeggen dat Maziéras een favoriete accommodatie is. Een klein en kleinschalig vakantiedomein in een landelijke omgeving, weg van de massa. Een plek waar wij zelf graag naartoe zouden gaan als onze kinderen nog klein waren. Het gevoel dat ‘thuiskomt’, je welkom bent met of zonder kinderen.

Een plek waar ontspannen vanzelf gaat terwijl je de kinderen zorgeloos kan laten spelen en zij vriendjes maken. Samen kan genieten van ‘La Douce France’, de authentieke dorpjes en marktjes kan bezoeken, uitstapjes kan maken of wandelen in de aangrenzende bossen.

Met plezier koken wij een paar keer per week voor jullie en zorgen elke ochtend voor versgebakken broodjes. Een plek waar je lekker kan eten en andere leuke mensen ontmoeten op de momenten dat jij dat wilt. Samen lang tafelen bij zonsondergang en genieten van een goed glas wijn terwijl de kinderen spelen in een veilige omgeving.

Een sfeervol vakantiehuis waarbij aan alles is gedacht. Luxe, ruimte, privacy en heerlijke bedden. Maziéras is voor ons een bijzonder plekje waarbij wij onze gastvrijheid, de persoonlijke beleving, sfeer en kwaliteit het belangrijkste vinden voor jullie als gasten.

“Als jullie genieten dan genieten wij ook”

Albert en Jacqueline