Maziéras

Het is een heerlijke plek voor rustzoekers, natuurliefhebbers, en levensgenieters. De buitensporters (golfers, wandelaars en mountainbikers) komen hier tot bloei. In de omgeving liggen vijf fraaie golfbanen en prachtige Chateaus om te bezoeken.

Maziéras…. een statige boerenhoeve, omringd door eeuwenoude bomen en een door kruiden geurend grasland. Met vergezichten die je doen stilstaan, onderaan begrensd door een meertje en bossen, doorkruist met wandelpaden uit lang vervlogen tijden. Waar geuren, kleuren en smaken nog puur zijn en de stilte bijna tastbaar. Een plekje om alle goede dingen van het leven te proeven, voelen en te ervaren. Maziéras …. puur genieten!

Privacy of gezelschap

Op Maziéras vind je veel privacy, maar als je wilt ook gezelschap. Na een dag natuur, cultuur en sportieve activiteiten kunt u op Maziéras heerlijk ontspannen in of bij het gemeenschappelijke zwembad, op de zonneweide of in uw tuin. Alles onder het motto; niets moet, alles mag.

Koken of laten koken!

Kokkerellen is een koud kunstje in de goed ingerichte keukens van de gîtes. Geen zin om te koken? Dan kunt u aan onze feestelijk gedekte tafel aanschuiven voor een smakelijk driegangen table d’hôtes menu! Op de dag van aankomst organiseren wij een informele BBQ voor onze gasten.

De gîtes zijn zo ingericht dat je eigenlijk niets hoeft mee te nemen. Alleen kleding, je toilettas en de spullen die je niet kan missen. De bedden zijn opgemaakt en de handdoeken liggen in de kast. Elk huisje is voorzien van hand- en theedoek, kruiden, olijfolie, aluminiumfolie, bakpapier, afwasmiddel, vaatwasser tabletten, hand zeep, tissues, vuilniszakken en toiletpapier.

De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen. De weken beginnen altijd op zaterdag vanaf 16.00 uur tot zaterdag 11.00 uur.

Iets te vieren of samen op vakantie?

Buiten het hoogseizoen is Maziéras ook een ideale locatie voor een gezellig familiefeest, bruiloft of reünie. Er is ruimte voor max. 26 personen.

Iets doen met z’n allen?

Vraag gerust naar de activiteiten die er mogelijk en/of gewenst zijn voor het gezelschap.