Kindvriendelijk Domein

Kleine kinderen en tieners zijn meer dan welkom op Maziéras! Het is een voor hen een groot vakantieparadijs met een kindvriendelijke binnenplaats, een grote stoere speelschuur en een omheind zwembad.

Op de dag van aankomst is er een barbecue waar de kinderen met elkaar aan een grote tafel zitten. Een beetje onwennig in het begin, maar onze ervaring is dat zij binnen nog geen 10 minuten vriendjes hebben gemaakt. Voor je het weet spelen ze met elkaar, terwijl de laatste patatjes nog op hun bord liggen.

De stoere speelschuur is een ideale plek voor groot en klein. Er staan loopfietsjes, een kast vol spelletjes en speelgoed, er hangt een groot krijtbord en er staat een tafeltennis. Grenzend aan de speelschuur is een groot grasveld met trampoline en een schommel. Voor de tieners is de speelschuur een fijne plek om te hangen. Er is Wifi en een mini speaker set waar ze hun eigen muziek op kunnen afspelen.

Wij houden van spontane gezelligheid en staan altijd open voor leuke ideeën.

Niets moet alles mag!

Maak samen de mooiste schilderijen. Op woensdagmiddag zorgen wij voor schilderdoeken, verf, penselen en een kopje thee of limonade met een koekje. Doen jullie mee? Samen kleuren en knutselen kan elke dag. Op de tafel in de ‘buitenhuiskamer’ staat een grote mand met potloden, stiften, papier, plakband, enzovoort. Iedereen kan en mag hier elk moment van de dag de mooiste creaties komen maken.

In het hoogseizoen, juli en augustus, is er de superglijbaan op de vrijdagmiddag. Buik glijden in het sop voor jong en oud. Altijd lachen en de leukste actiefoto’s voor je vakantieboek.

Een gratis kinderpakket

De vakantiehuizen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken, inclusief kinderservies en bestek. Verder staan de kinderstoelen, kinderbedjes en kinderbadjes al klaar.

Een klamboe, een extra dekentje of een ‘potje’… wij hebben het allemaal. Ook ontbreekt de commode met aankleedkussen niet. Op verzoek plaatsen wij het traphekje voor jullie. Met de allerkleinste lekker de bossen in? Dat kan! Wij hebben een terreinbuggy staan, waar iedereen gebruik van mag maken. Opblaas-zwembadjes en zwembandjes voor de baby’s liggen in de speelschuur. Ook deze mag iedereen gebruiken. Zowel voor op het terras als bij het zwembad.

Gewoon lekker eten

De kinderen weten op de eerste dag direct vriendjes te maken. Tijdens de barbecue eten de kinderen samen aan een grote tafel, terwijl de ouders kunnen bijkomen van de reis met een heerlijk glas wijn. In de ochtend word je wakker van de geur van versgebakken broodjes op eigen terras. De avond van te voren kun je bij ons doorgeven welke broodjes gewenst zijn. Komen de kinderen de mandjes terug brengen na het ontbijt? Dan krijgen zij van ons iets lekkers! Een feestje voor ons en zo leren wij de kinderen ook beter kennen.

Spelen tijdens het avondeten is bij ons toegestaan. Op de maandag- en donderdag avond is er de Table d’Hôtes, waar de kinderen samen aan een tafel zitten en vrij zijn om tussen de gerechten door te spelen. Zo kunnen jullie rustig genieten van het eten, het prachtige uitzicht en de ondergaande zon.

Frites met appelmoes? Welk kind is er niet gek op. Elke woensdagavond bezorgen wij Kip uit de oven met frites, salade en appelmoes op jullie eigen terras. Lekker en makkelijk!