Algemene voorwaarden

Naar aanleiding van de boekingsaanvraag en het mailcontact ontvangt je van ons per e-mail de bevestiging voor het verblijf op Maziéras. Hierin staan (1) de dag van aankomst en vertrek (2) kosten (3) naam vakantiehuis. Vriendelijk verzoek dit goed te controleren.

DEFINITIEVE RESERVERING

De reservering (boeking) is pas definitief na ontvangst van de (laatste) aanbetaling. Het bedrag en betalingsgegevens staan beschreven in de bevestiging die je per e-mail hebt ontvangen. Deze dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, krijg je hiervan direct een bevestiging. Wij adviseren onze gasten een goede reis-/ annuleringsverzekering af te sluiten.

Bij het niet voldoen en/of niet tijdig voldoen van de betalingen (zonder Maziéras hiervan op de hoogte te stellen) heeft Maziéras het recht de reservering/ boeking te annuleren.

ANNULERING

Bij annuleringen/wijzigingen voor 8 weken van de aankomstdatum wordt er 25% van de volledige huurkosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen/wijzigingen van 8 tot 4 weken voor de aankomstdatum wordt er 50% van de volledige huurkosten in rekening gebracht.

Annuleringen/wijzigingen vanaf 4 weken tot de aankomstdatum, leiden er toe dat het recht op de teruggaaf van het totaalbedrag vervalt. Annulering/wijzigingen (of eerder vertrek) geeft geen recht op teruggaaf van het totaalbedrag. Bij annulering/wijzigingen proberen wij de accommodatie alsnog te verhuren. In dat geval kan het zijn dat de kosten tot max. 50% worden teruggestort.

WAARBORG

De waarborg is 200 euro. Deze dient contant te worden betaalt bij aankomst. Bij vertrek ontvang je deze terug indien aan de volgende punten worden voldaan.

  • Er is geen schade aangericht aan de woning of de inboedel.
  • Al het afval is opgeruimd in de daarvoor bestemde containers.
  • Keukeninventaris is schoongemaakt en opgeruimd.
  • De sleutel is overhandigd.
  • Alle rekeningen van tijdens het verblijf zijn betaald voor vertrek.
  • Geen bedlinnen / handdoeken zijn verdwenen of beschadigd.

BEZETTING

De gîte mag alleen worden betrokken door de opgegeven gasten bij de boeking. Indien er wijzigingen zijn laat het ons dan tijdig (minimaal 14 dagen van te voren) weten.

Bezoek van vrienden/ familie alleen in (vooraf) overleg.

HUISDIEREN/ ROKEN

Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in de vakantiewoning, onder geen enkele omstandigheden.

MINIMALE VERBLIJFSDUUR

De vakantiewoning dient ten minste voor zeven (7) achtereenvolgende nachten gehuurd te worden en de verhuurperiode loopt van zaterdag tot zaterdag

INBEGREPEN

Bij het huurtarief is inbegrepen: keukenlinnen, kruiden, olijfolie, aluminiumfolie, afwasmiddel, enkele vaatwastabletten, handzeep, vuilniszakken en een eerste rol toiletpapier. Kinderstoel, -bedje en – badje zijn aanwezig, hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

WASMACHINE

Er is een wasmachine aanwezig. Voor het gebruik hiervan rekenen wij een kleine vergoeding.

ZWEMBAD

Het zwembad is omheind, altijd schoon en de waarden van het water worden dagelijks gecheckt. Het is niet toegestaan kinderen zonder zwemdiploma alleen te laten zwemmen. Duiken is niet toegestaan. Het zwembad is 1,50 meter diep en gebruik is op eigen risico. Tijdens de avond/ nacht zal op het zwembad een doek worden geplaatst zodat het water op temperatuur blijft en er geen energie verspild wordt. Het is niet toegestaan deze zelf te verwijderen.

KACHEL/ HAARD

Het is verboden papier of andere brandbare materialen in de kachel/ haard te gooien.  Voor het gebruik van openhaardhout rekenen wij een kleine vergoeding.

AANSPRAKELIJKHEID

Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongelukken, verwondingen of ziektes die zich voordoen tijdens een verblijf in of rondom de woning. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van persoonlijke bezittingen of kostbaarheden. Door deze reservering te accepteren is overeengekomen dat alle gasten of andere genodigden uitdrukkelijk het risico van schade ten gevolge van het gebruik van de woning erkennen.

SOCIAL MEDIA

Foto’s door ons gemaakt kunnen gebruikt worden voor marketing en/of op social media. Uiteraard doen wij ons best jullie akkoord hiervoor te vragen.