Algemene informatie

Bij ons vind je rust, schitterende uitzichten vanaf je privé terras, gastvrijheid, gezellige kookavonden en heerlijke box-spring bedden voor een uitstekende nachtrust. Alle woningen zijn voorzien van tuinmeubelen. Daarnaast is er een wasmachine aanwezig en een laadstation voor elektrische auto’s. Toegang tot draadloos internet is gratis. 

De verhuurperiode loopt altijd van zaterdag tot zaterdag. De woning kan je betrekken vanaf 16.00 uur (eerder aankomen is helaas echt niet mogelijk). Op de vertrekdag verzoeken we jullie de woning voor 10.00 uur te hebben verlaten.

Zwembad

Het omheinde zwembad (4,5 X 9 meter) is 1.50 meter diep, verwarmd en ons gehele seizoen geopend.

 

Beddengoed & handdoeken 

  • Bedlinnen € 12,- p.p.p.w. (incl. opmaak/ afhaal bedden)
  • Handdoeken € 8,- p.p.p.w. (incl. keukenlinnen, excl. badlakens) + extra schone handdoeken op woensdag 

Eindschoonmaakkosten

Omdat wij willen garanderen dat je in een schoon huis terecht komt doen wij de eindschoonmaak. De verplichte eindschoonmaakkosten voor de huizen zijn:

  • L’Olive € 60,-
  • Le Noix € 70,-
  • Le Marronnier € 70,-
  • Le Bouleau € 80,-
  • Le Sapin € 90,-

Overige

Alle vakantiehuizen zijn inclusief energiekosten, echter worden de kosten van gebruikt haardhout doorberekend.

Toeristenbelasting bedraagt € 0,20 per nacht (vanaf 18 jaar).

Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in onze vakantiehuizen. 

Onze vakantiehuizen zijn niet geschikt voor (lichamelijk) mindervaliden.

De waarborg bedraagt € 200,= die contant moet worden voldaan bij aankomst. Bij vertrek wordt in principe de borg in mindering gebracht op de eindschoonmaak-, bedlinnen/handdoek- en de table d’hôtes-/ broodjesservice kosten.

Bij reserveringen vragen wij binnen twee weken een aanbetaling van 50% van de huurprijs en het restant dient uiterlijk vier weken voor aankomst te zijn betaald. Op alle onze reserveringen/ boekingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.